Kärsiikö koirasi tai kissasi kuivasilmäisyydestä (KCS, keratoconjuntivitis sicca), hankalasta sarveiskalvohaavasta, ylimääräisistä ripsistä (distichiasis, ektooppinen cilia), silmän sisäisestä tulehduksesta (uveiitti) tai toistuvista silmätulehduksista? Epäiletkö silmänpainetta (glaukooma), kaihia tai vaikuttaako näkö heikentyneen? Sattuiko teille jokin silmän alueen onnettomuus?

Pitäisikö lemmikiltäsi leikata luomikasvain, luomikiertymä (entropium) tai kyynelrauhasen esiinluiskahdus (cherry eye)?

Silmäsairaudet ovat yleinen syy etsiä silmäeläinlääkäriä tai ”spesialistia”, kun hätä silmän tai luomien osalta ilmenee. 

Hoidan muun muassa kaikkia yllämainittuja koirien ja kissojen silmäsairauksia seuraavilla klinikoilla: 

Näillä klinikoilla käytössäni on laaja silmäsairauksien tutkimus- ja hoitolaitteisto, mm. silmäleikkauksissa välttämätön leikkausmikroskooppi. Klinikoilla on silmäsairauksien hoitoihin lisäkoulutetut hoitajat ja tasokas laitteisto turvalliseen anestesiaan.

Otan vastaan potilaita niin lähetteellä kuin ilmankin. Ajanvaraukset suoraan klinikan ajanvarauksesta, joko puhelimitse tai nettivarauksen kautta. Jos et löydä sopivaa aikaa netistä, kannattaa kysyä akuuttiaikaa soittamalla klinikalle.

Potilaiden lähetteet, hoitohistorian ja esim. laboratoriotulokset voitte lähettää suoraan klinikan sähköpostiin ennen ajanvaraustanne.

Toivon, että otatte käynnille mukaan aiheeseen liittyvät hoitohistoriat tai niiden puuttuessa vähintäänkin listaatte paperille hoitopäivämäärät, hoitopaikat/klinikat ja määrätyt lääkkeet ja hoidot. Voit ottaa myös lääkepakkaukset mukaan.
Listaa myös koiran krooniset sairaudet ja pysyvästi käytössä olevat lääkkeet.

Hoidan myös arkoja ja ”hankalia” potilaita. Autamme eläintäsi saamaan hyvän kokemuksen, jossa saadaan silti vaaditut toimenpiteet tehdyksi. Jos klinikalle tulo ja käynnin onnistuminen huolettaa, mainitsehan siitä meille heti aikaa varatessa, niin voimme auttaa.

Tervetuloa silmäpotilaakseni!