Teen pieneläinten (koira, kissa, kani, marsu, jne) kotikäyntejä sopimuksien mukaan käteis-, kortti- tai mobilepay-maksutavoilla. Eutanasian ja tuhkauksen voi maksaa myös etukäteen tililleni, jolloin vältytään paperitöiltä herkällä hetkellä.

Kotikäyntialueeni on laaja (Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Vantaa, Pohjois-Helsinki, Pohjois-Espoo) ja yleisesti max 40km Klaukkalasta. Teen kotikäyntejä tarvittaessa myös Tampereella työpäivieni mukaan.

Ajanvaraukset onnistuvat harvoin samalle päivälle, joten suosittelen olemaan ajoissa kotikäyntiä toivottaessa.

Tiineysultra kannattaa sopia heti, kun narttu on astutettu.
Pentueille toivon ajanvarauksia oikeastaan heti pentujen synnyttyä, jotta saamme sirutuksen ja rekisteröinnin päivän osumaan hyvin luovutuksen ajankohdan ja vakuutuskriteerien kanssa.

Työaikani painottuu arkipäiviin klo 9-17 välille, joinain päivinä onnistuu klo 20 asti. En päivystä iltaisin, öisin tai viikonloppuisin.

Koska joudun pitämään työpuhelinta kuitenkin auki myös työajan ulkopuolella, toivon että otat minuun puhelimitse/viestinä tai whatsappina yhteyttä vain työaikani puitteissa. Omat asiakkaani voivat koittaa tavoitella myös työajan ulkopuolella hätätilanteissa.

Työaikani ulkopuolella yhteydenotot vain mailitse tai firman messengerin kautta.

Vapaita aikoja löytyy nettivarauksesta, mutta aina kannattaa kysyä, jos sieltä ei sopivaa löydy.

 

Kesälomalla 30.6.-31.7. välisen ajan.

Huomioithan, että lomani aikana elo-syyskuun aikoja voi varata vain nettivarauksen kautta!

Hyvää kesää kaikille!