Kesän 2021 aukioloajat

Kesällä kotikäyntiajat täyttyvät hyvin nopeasti. 
Muistathan, että en päivystä öisin tai viikonloppuisin muutenkaan. 

Puhelinneuvontaa vain omille asiakkaille (eli aiemmin hoitamieni potilaiden omistajille). Lähetä viestinä nimesi ja asiasi, niin soitan takaisin. 

Kesän 2021 aikataulut (jätä oikeuden tehdä muutoksia): 
– vko 24 olen jatkokoulutuksessa, ei kotikäyntejä 
– vko 25 kotikäyntimahdollisuus to 24.6. 
– vko 26 kotikäyntimahdollisuus ma 28.6. ja pe 2.7. 
– vko 27 poissa ma-ke, jään lomalle 8.7. alkaen 

VKOT 27-31 EI KOTIKÄYNTEJÄ 5.7.-8.8.2021

Loma-aikana en vastaa puhelimeen, tekstiviesteihin, whatsapp- viesteihin tai messengeriin. 
Elokuun varauksia voi tiedustella sähköpostitse, katson lomalla sähköpostia satunnaisesti. 

Nettivaraukseen avataan elokuun ajat, käytäthän ensisijaisesti kesällä nettivaraustani, kiitos! 

Mitä kaikkea eläinlääkäri voi kotikäynnillä tehdä?

Monelle eläinlääkärin kotiin pyytäminen on uusi ajatus ja osalla on ajatus, ettei kotona voida juuri tehdä kuin ehkä rokottaa? 
Ajattelin kertoa yhden kotikäyntipäiväni kulun (anonyymisti, asiakkaiden yksityisyyttä suojellen). 

Aloitan aamulla varhain Itä-Vantaalla, kyseessä on tuttu asiakas ja hänen komea harrastuskoiransa, tehdään pieni toimenpide rauhoituksessa… Kaikille parempi, kun ei tarvitse painia 😉 . Jätkä hereille ja matka jatkuu. 

Pohjois-Vantaalla minua odottaa vakioasiakkaani, ihana aktiivisesti ja ennen kaikkea laadukkaasti kasvattava kotikennel. 
Koirat tunnistavat jo minut ja muistan jo melkein kaikki nimeltä. Ainakin nuorimmat, joiden kulkua olen saanut seurata emojen tiineysultran, pentutarkastuksen, mikrosirutuksen, DNA-testauksen (kaksoisastutus) ja penturokotusten merkeissä. 
Aloitetaan tietysti jännittävimmästä, tiineysultrasta. Toivottavasti laskin tälläkin kertaa oikein 😛
Sitten otetaan ennaltaehkäisyn merkeissä verikokeita, rokotellaan ja joku virallinen sydän- ja polvitutkimuskin taisi olla tällä kertaa. Ai niin, ja vanhusten reseptit tietenkin kuntoon, eivät sitten lopu kesken joululoman ;). Sovitaan jo seuraava käynti valmiiksi <3 

Seuraavaksi palaan takaisin Klaukkalaan. Siellä minua odottaa hyvin hyvin korkeaan ikään päässyt rautarouva omistajansa kanssa. Mummokoira imee herkkuja minkä ehtii eikä edes huomaa esilääkityspistosta. Omistaja kertoo kyynelten keskeltä mummokoiran aina olleen herkkis, klinikalla on pitänyt oikein kirkua jokaista pistosta. Nyt uni tulee herkut hampaanraossa, tähän oli hyvä päättää tämän mummon tarina. Otan koiran mukaani tuhkattavaksi

Kotona pikaisesti jotain lounaan kaltaista, samalla kun erottelen seerumin verinäytteistä, täytän laboratoriolähetteet ja pakkaan verinäytteet matkaan. Vähän paperihommia ja kirjanpidon hommia, sähköpostit ja ajanvarauksien varmistus nettivarauksen tehneille asiakkaille. 

Matka jatkuu, nyt minua odottaa uusi asiakas, vanhempi terrieri, jonka omistaja toivoi senioritarkastusta, rokotuksien päivitystä ja tehtiin suunnitelma käytössä olevien lääkitysten jatkolle. 

Seuraavana potilaana on diabeetikko-kissa, jolle oli ajankohtaista määrittää sokeritasapainoa ja uusia insuliinin resepti. Omistaja kertoo kissan stressaantuvan aina automatkoista hirmuisesti joten stressiä vähentääkseen omistaja halusi kisua hoidettavan nyt kotona. Verinäyte saadaan otettua, kisu tsekattua ja sovitaan jatkot. Matka jatkuu, pitää muistaa illalla vielä käsitellä ja pakata tuo verinäyte postiin. 

Nyt vielä takaisin Vantaalle, jossa ihana perhe pienen vielä ihanamman koiransa kanssa vastassa. Perhe kertoi, etteivät halua rakkaansa kärsivän kivuista, vaikka nyt juuri onkin “parempi jakso”. Kipujen katsominen sattuu ja koira ei ole enää oma itsensä. He ymmärtävät päästää irti silloin, kun ulkopuolinen ei vielä huomaisi mitään. Paremmaksihan tilanne ei kuitenkaan menisi, kivut pahenevat kun sairaus etenee. Jos ei nyt, niin milloin sitten? Päätös tuntuu yhtä aikaa oikealta ja väärältä, mutta koiran kivuttomuus on prioriteettilistalla tärkein. Arvostan! 
Leikitään hetki vinkupallolla ja syödään jääkaapista kaikki juustot. Itketään ja vähän nauretaankin, tunteiden sekamelska. 
Pieni murunen nukahtaa, hetki oli juuri niin koiran näköinen, kuin mahdollista. Omistaja itkee, mutta huokaa syvään. 

Kotikäynnit pyörivät normaalisti

Kotikäynteihin korona ei ole vaikuttanut, toki nyt pidämme mielellään maskeja kotikäynneillä, siinä kun lähikontaktilta ei oikein voi välttyä. 

Nettivaraus on osoittautunut loistavaksi, sen kautta on nopea varata oma aikasi, oli kyseessä sitten eutanasia, tiineysultra, pentutarkastus, rokotus tai sairaudenhoito. 
Hoidan kissojen ja koirien lisäksi myös kaneja ja marsuja. 

Tällä hetkellä on erikoistarjouksessa kissojen rokotteet ja tiineysultra, kysy lisää! 

Nyt olisi myös oikea aika tehostaa koiran kennelyskä-rokote, jottei ikävä yskä pääse talven aikana yllättämään. 

Parhaiten tavoitat minut: 
– yritykseni messengeristä
– maililla piia@elainlaakaripalvelu.fi 
nettivarauksesta  

Pysykää kaikki terveenä! 

Kesälomalla

Hei,
Olen kesälomalla ja palaan töihin elokuussa.
Vapaat kotikäyntiajat elokuulle löydät nettivarauksesta.

Kiireettömissä asioissa kannattaa lähettää minulle sähköpostia (piia@elainlaakaripalvelu.fi) , niin palaan sinulle lomani jälkeen.

Eläinlääkäri Piia Pekkola

Kesän aukiolot

Tulen olemaan lomalla heinäkuun ajan.

Kesäkuun vapaat kotikäyntiajat on juuri lisätty nettiajanvaraukseen, josta löydät helposti kiireettömiä kotikäyntejä varten vapaana olevat aikani. 

Kaikki vapaat kotikäyntiajat eivät löydy nettivarauksesta, joten lyhyellä varoitusajalla tai muulle käyntisyylle aikaa etsiessäsi olethan yhteydessä mailitse, messengerissä tai puhelimitse, mikäli en vastaa, jätä viesti vastaajaan. 

Annathan ajanvarauksessa heti riittävän laajat esitiedot omistajan sekä potilaan osalta. Lisätietoja riittäviin tietoihin löydät täältä

Kotikäyntien hinnaston löydät täältä ja tuhkauksen hinnaston täältä

Kotikäyntejä tarjoan Nurmijärven, Tuusulan, Järvenpään, Vantaan ja muiden max. 30km Klaukkalasta olevien alueiden koirille ja kissoille. 

Nettiajanvaraus avattu!

Iloisia uutisia! 

Avasin juuri nettiajanvarauksen, josta löydät helposti kiireettömiä kotikäyntejä varten vapaana olevat aikani. 

Kaikki vapaat kotikäyntiajat eivät löydy nettivarauksesta, joten lyhyellä varoitusajalla tai muulle käyntisyylle aikaa etsiessäsi olethan yhteydessä mailitse, messengerissä tai puhelimitse. 

Annathan ajanvarauksessa heti riittävän laajat esitiedot omistajan sekä potilaan osalta. Lisätietoja riittäviin tietoihin löydät täältä

Kotikäyntien hinnaston löydät täältä ja tuhkauksen hinnaston täältä

Kotikäyntejä tarjoan Nurmijärven, Tuusulan, Järvenpään, Vantaan ja muiden max. 30km Klaukkalasta olevien alueiden koirille ja kissoille.