Kesälomat on tältä erää pidetty ja eläinlääkärin kotikäyntejä saa jälleen! 

Nettivaraukseen on syötetty osa ajoista, jos et löydä niistä mieleistäsi, laitathan minulle viestiä, niin katsotaan saadaanko järjestymään! Potilastyön aikana en vastaa puheluihin, joten mielummin laita mailia, tekstiviesti tai näppäile firman messengerin kautta minulle soittopyyntö. 

Vapaita kotikäyntiaikoja on syötetty nyt lokakuulle asti ja myös tietyille illoille saa jälleen kotikäyntejä. 

Mitä kotikäynneillä tehdään?

Eniten kotikäyntejä teen kissojen ja koirien kasvattajien koteihin (kenneleihin/kissaloihin), joissa yleensä on ohjelmassa mikrosirujen laittoa, pentutarkastusta, tiineysultria, rokotuksia, DNA-näytteitä, virallisia polvitutkimuksia ja sydänkuunteluita ja toki joskus niitä eutanasioitakin. 

Valtava kiitos niille ihanille asiakkaille/kasvattajille, joiden kasvatustyötä olen saanut seurata ja avustaa jo kohta 5 vuoden ajan! 

Emo ja pennut

Yksityisasiakkaille eniten kysytty palvelu on koiran ja kissan eutanasia sekä tuhkaus, arkojen/hankalien/vihaisten eläinten rokotukset kotona, huopuneiden turkkien ajelu ja kynsien leikkaus rauhoituksessa ja lisäksi minulla on asiakkaana useita avustajakoiria, joiden omistajille eläinlääkäripalvelu kotona on paljon helpompaa. 
Myös kroonisten sairauksien (diabetes, hypotyreoosi, munuaisten/maksan vajaatoiminta, tms.) verikontrollit ja reseptiuusinnat ovat tyypillisiä potilaitani, kun eläintä ei haluta stressata enää klinikalle viemisellä. 

Klinikkapäivät 

Omat erikoisosaamiseni painottuvat eläinten silmä- ja hammassairauksiin, mutta niissä asioissa laitteiston vuoksi otan silmä-, hammas- ja leikkauspotilaita vastaan vain klinikalla. 

Olen viikoittain tavoitettavissa seuraavilla klinikoilla: 

Voit varata näihin kumpaankin aikoja klinikoiden nettivarauksen kautta tai klinikalle soittaen! 

Minne kotikäynnin voi varata?

Eniten kotikäyntejä teen Keski-Uudenmaan alueella ja lähiseuduilla. Matkani alkaa Klaukkalasta Nurmijärveltä. 
Paljon on asiakkaita Nurmijärveltä, Tuusulasta, Järvenpäästä, Keravalta ja Vantaan pohjoisosista. Myös Espoon Niipperi ja Lahnuksen seutu sekä Vihdin Selki ovat kätevän matkan päässä.
Kotikäyntiä netistä varatessa kannattaa huomioida asiakkaiden välisten välimatkojen vaikutus aikatauluun, mutta pyrin aina etukäteen antamaan arviota saapumisestani. 

Eläinlääkäri Piia

 

Mitä kotikäynti maksaa ja miten se maksetaan? 


Kotikäynnin hinta muodostuu seuraavasti:  

  • käyntimaksu (käynnin valmistelu ja purku, ajanvaraus, paperityöt ja laskutus) 50€ 
  • toimenpiteet hinnaston mukaisesti

  • matkakuluista edes-takaisen etäisyyden mukaisesti

Samassa osoitteessa useamman omistajan eläimiä hoidettaessa käyntimaksu ja matkakulut jaetaan tasapuolisesti. 

Käynnin voi maksaa kätevästi joko etukäteen tilille, mobilepayn kautta tai käynnin yhteydessä pankki/luottokortilla. Käteistä otan vain tasarahana, en kanna vaihtokassaa mukana.
Palveluitani ei saa laskulle.

Pyydä rohkeasti hinta-arvio käynnistä! Kerrothan katuosoitteesi (matkakulujen laskemiseksi tärkeä), eläimen painon (eutanasiapotilalle tärkeä) ja tuhkausta toivoessasi sen mihin olet päätynyt (yhteistuhkaus/yksilötuhkaus). 

 

HUOM! Mikäli et saa minulta vastausta yhteydenottoon, kurkkaa myös roskapostin puolelle, useat asiakkaat kertovat mailieni vierähtäneen roskapostikansioiden puolelle 🙁