Vaikka kokemusta eläinlääkärinä olosta on kertynyt useita vuosia, yrittäminen on minulle uutta.
Nyt on kaikki paperiasiat jo hienosti saatu kuntoon ja pääsee keskittymään täysillä lemmikkien eläinlääkärinä toimimiseen. Ensimmäiset potilaat on jo hoidettu <3

Tein siis useita vuosia töitä Suomen toiseksi suuremmalla klinikkaketjulla, itseasiassa työskentelin ympäri  Suomen hammaskirurgian ja välillä myös päivystämisen parissa.
Kaipasin kuitenkin joustavampaa ja asiakaslähtöisempää suhtautumista eläinlääkintään kuin isossa ketjussa.
Aloitin urani 14-vuotiaana työskennellen kunnaneläinlääkärillä. Tämä työ opetti minulle hyvän esimerkin avulla, mitä on joustavuus, hyvä asiakaspalvelu, ammattietiikka ja miten vaatimattomissakin olosuhteissa voimme eläinten yleisimpiin vaivoihin saada oikean avun, jopa aika edullisilla kuluilla.

Nyt hypättyäni rohkeasti yrittäjä-eläinlääkärin saappaisiin, haluankin tarjota Suomen parasta eläinlääkintää, jossa keskiössä on lemmikki ja hänen omistajansa.
Vuosien saatossa olen tullut huomanneeksi asiakkaiden melko kriittisen suhtautumisen ketjuklinikoihin, ymmärrän tavallaan heitä.
Helposti yksi huono ketjupizzeria huonontaa koko ketjun maineen, samoin eläinlääkäriasemilla, vaikka todellisuudessa toimisivat kuinka itsenäisinä tahansa.
Olen havainnut, että asiakkaiden ajatusmaailmassa isojen ketjujen ajatellaan olevan enemmän rahan, kuin eläimen edun asialla.
Eläinlääkärit ovat omanlaisensa joukko. Meillä on valtava halu tehdä työmme niin hyvin kuin annetuissa olosuhteissa on mahdollista ja halu auttaa, vilpittömästi.
Monesti puhutaan kutsumusammatista, mutta ihan pyhästä auttamisen halusta ei eläinlääkärit laskujaan maksa, siksi asiakasta pitää laskuttaa, kun KELAkaan ei meidän toimintaa tue, kuten humaanipuolella.
Olen varma, ettei yksikään eläinlääkäri suostu suosittelemaan omistajalle turhaa tutkimusta, jos itse ei seiso sen takana. On kaikkien intressissä tehdä riittävästi tutkimuksia, jotta riskit pienenevät ja diagnoosi täsmentyy mahdollisimman tarkasti. Omistajan mielestä ”turha rahastaminen” on hyvin todennäköisesti silti tärkeä osa kokonaisuutta. Kehotan luottamaan omaan eläinlääkäriin.

Tällä hetkellä työskentelen kotikäyntipohjaisesti ja PetBros:n koirien hyvinvointikeskuksen tiloissa. Tämä rajoittaa jonkin verran toimenpiteiden valikoimaa, mutta yleisimmät sairaudet saadaan hoidetuksi.
Tulevaisuudessa on tarkoituksena löytää myös toimitilat ja tarjota hammaskirurgian palveluita ja hinnaltaan kaikille saatavissa olevia eläinlääkäri käyntejä.

Palveleva eläinlääkäri Klaukkala, Nurmijärvi, Vantaa ja Hyvinkää

Palvelen asiakkaita Klaukkalan ja muun Nurmijärven (Röykkä, Rajamäki) alueella sekä lähiseuduilla kuten Vantaan Kivistö, Vestra, Petikko, Askisto,jne sekä Tuusulan ja Hyvinkään suunnalla.
Sovittaessa voin järjestää käynnin myös kauemmaksi.
Tällä hetkellä teen eläinlääkintää ainoastaan kotikäynteinä ja joka toinen torstai olen PetBros- koirien hyvinvointikeskuksessa Nurmijärvellä. Ajanvaraukset suoraan PetBros:lle.
PetBros- keskukseen voit tutustua tästä.  

Treenaan agilityä Hakunilassa Racinel-areenalla useita kertoja viikossa, joten myös sen seudun käynnit onnistuvat mainiosti.

Mitä tarkoittaa eläinlääkärin kotikäynti?

Kun lemmikin omistaja havahtuu esim. eläimensä sairauteen tai tarpeeseen rokottaa, voi omistaja soittaa minulle ja järjestämme kotikäynnin sopivaan ajankohtaan.
Kotikäynnillä voidaan hoitaa yleisimmät ennakoivan terveydenhuollon toimenpiteet ja sairaudet.
Kotona eläin voidaan tarvittaessa kevyesti rauhoittaa, mutta isompaa kirurgiaa ei steriilisyyden ongelmien ja laitteistojen puutten vuoksi voida suorittaa.

Mitä eläinlääkärin kotikäynti maksaa?

Osa lemmikeistä pelkää autossa matkustamista, tai omistajalla ei ole eläimen kuljettamiseen sopivaa autoa. Omistaja voi olla liikuntarajoitteinen tai lemmikki klinikalla vain yksinkertaisesti liian peloissaan. Kotikäynti voidaan tehdä juuri silloin, kun asiakkaalle sopii, samalla välttyy klinikalla jonottamisesta, kun aika on sovittu eläinlääkärin kanssa molemmille sopivaksi.
Kotikäynti on usein kaikille stressittömämpi vaihtoehto.

Kotikäynnin hinta koostuu toimenpidemaksusta sekä kilometrikorvauksista. Kotikäynnillä ei laskuteta toimistomaksua tai hoitajapalkkiota tai muita piilokuluja.

Esim. 3 pennun pentutarkastus 10km sisällä Klaukkalasta maksaa kaikkineen 120€ ja kanin/marsun eutanasia samalla alueella 80-90€ lääkekulusta riippuen.

Miten tilaat eläinlääkärin kotiisi Klaukkala, Nurmijärvi Vantaa ?

Kun lemmikkisi tarvitsee eläinlääkäriä, voit:

  • soittaa minulle 045-2714205
  • lähettää sähköpostia piia@elainlaakaripalvelu.fi
  • käyttää Eläinlääkäripalvelu Piia Pekkolan messengeriä tai
  • täyttää kotisivujen yhteydenottolomakkeen.